Helenís Chinese massage therapieOrgaanklok


Helens Facial Rejuvenation brengt uw innerlijke schoonheid van binnen naar buiten
Facial Rejuvenation Acupressuur is een combinatie van traditionele Chinese gezichtsmassage en andere behandelingstechnieken, inclusief acupressuur. Helen Wu behandelt uw gezicht en nek, met als doel: een natuurlijke facelift. Het kan door acupunctuur - met naalden - maar ook door acupressuur - met vingers, dus! Als u bang bent voor naalden, dan is vingeracupressuur een betere optie en prettiger alternatief. Vingeracupressuur stimuleert de collageenproductie, de stevigheid van de spieren en de huid van uw gezicht en de doorbloeding van uw huid. Na de eerste behandeling zal uw gezicht jonger en ogen ontspannender, waardoor uw innerlijke schoonheid van binnen naar buiten wordt gebracht.

Facial Rejuvenation Acupressuur (vingeracupressuur) is vrij nieuw in Nederland. Vingeracupressuur wordt in het Oosten al veel langer tijd toegepast op mensen die er graag gezond, fris en stralend willen uitzien, maar geen chirurgische ingrepen willen laten uitvoeren!

Mevrouw Wu vertelt u alles over haar 50 jaar jonge geheim tijdens een gratis intake gesprek. Daarna stelt zij met u een speciaal maatwerk programma op. Zij kan u ook advies geven over voeding, drinken, sporten en Oosterse filosofie. Een postitiever, gezonder, mooier en jonger leven is geen droom, maar een realistich ideaal. Bij alle schoonheidsbehandelingen maakt ze gebruik van eigen cosmetische produkten, die samengesteld zijn uit biologische ingrediŽnten. Elke behandeling duurt min. 1 uur, tegen een aantrekkelijke prijs.


Tekst en foto: Jaap Bastiaan 's-Hertogenbosch